ESET Trusselscenter

Trusselscenter

Der udvikles trusler hvert eneste sekund. Det drejer sig ikke længere kun om vira. Mængden af spyware, trojanske heste, orme, rootkits, bots og phishing-angreb stiger. Folk, der laver malware, omarbejder konstant deres kode for at omgå sikkerhedsforsvar. ESET Threat Center har hjælpemidler til at forstå karakteren af disse trusler, der er under udvikling, deres indvirkning på din forretning, samt hvorfor det er så vigtigt med proaktiv beskyttelse.

  • I januar 2008 blev der i alt sendt 29.284 phishing-rapporter til APWG, hvilket var en stigning på over 3.600 rapporter i forhold til måneden før (Anti-Phishing Working Group)
  • I 2007 mistede 3,6 millioner personer i alt $3,2 milliarder på grund af phishing-angreb i USA. (Kilde: Gartner, Inc.).
  • En ud af ti websteder er inficeret med “drive-by”-malware – malware, der automatisk installerer sig selv på en computer, når den besøger et websted (Google Research, 2007)
  • På verdensplan nåede de årlige økonomiske skader fra malware op på over $13 milliarder i 2006, hvilket er $10 milliarder mere end i 1997 (2007 Malware Report, Computer Economics).

Scan gratis din computer online

Sikkerhedstips